Skip to main content

‘Ik voel me gezien…!’

Dat zei hij, terwijl de tranen over zijn wangen stroomden, na de ‘liefdevolle roddel’ ronde tijdens de intervisie.

ik voel me gezienEn dat raakte hem zo. Een talentvolle ambitieuze jonge man, die gewend is de schijn op te houden, zijn kwetsbaarheden te verstoppen omdat hij graag gezien wordt als iemand die veel weet.

En we huilden allemaal met hem mee. Zijn mede-intervisiegenoten en ik als begeleider. Het was een moment van ultieme pure menselijkheid. Want het is toch ons grootste verlangen als mens om ons werkelijk gezien en gevoeld te weten…

Dit zijn de dagen waar ik het voor doe.

Op naar meer menselijkheid en kwetsbaarheid! Van het pluche in de boardroom tot het beton in de kelder, zodat wij ons blijven realiseren dat we in de eerste plaats mens zijn en daarna pas professional 🙏🏼

Linkedin  31 januari 2023